+359 87 6982885 / info@bizneskarta.net
image_2022-02-10_094619

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уебсайт:
Влади - Веселин Влаев ЕТ
Каварна, ул. "България" 47
v_print@mail.bg

Телефон за контакти:

Мобилен тел.:
0885 647 517 / 0570 830 62

Локация:

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Информация :

Влади – Веселин Влаев ЕТ гр. Каварна е създадена през 1994г. с основен предмет на дейност: полиграфия и търговия с канцеларски материали.

Печатната база е създадена през 1994г., с първоначална идея – задоволяване потребността на региона от формуляри и специални поръчки. През годините фирмата насочва инвестициите си в книговезката дейност и производството на акциденция, тефтери, книги с мека и твърда корица. За целта това налага и закупуването на ролни машини, колонаборна техника, концеви шивачки, сгъвачки, щанц машина, автоматична машина за производство на твърди корици, биндер, ламинатор, машина за бандерол, автоматична машина за номерация, форзац машина и др.

С разрастване на дейността постепенно се увеличи и продуктовата структура на фирмата. Натрупан е достатъчен опит както в управлението на производствения цикъл, така и в подбора на партньорите. Непрекъснато се консултираме с нашите клиенти за потребностите на пазара. Чрез тях следим и отзивите за произведените от нас продукти. Внимателно преценяваме всяка забележка и вземаме мерки за нейното отстраняване, като последващо отново контролираме резултата от нашите действия.
Политиката ни е да осигурим качествени и на достъпни цени продукти, които да задоволят изискванията и нуждите на бъдещи и настоящи клиенти.

Продукти

Интернет страница